Lekker eten

In Twente draait lekker eten om meer dan alleen smaak; het is een belevenis op zich. De regio staat bekend om zijn rijke culinaire tradities en gastvrijheid. Hier zijn enkele must-try culinaire ervaringen in Twente:


Restaurants in onze regio

't Sterrebos

De trots van Beuningen.  Om een drankje te doen op het zomers terras of iets lekkers te kiezen van de menukaart. Een puntzak Beuningse friet moet je zeer zeker proeven. Ook de nacho’s zijn een delicatesse die veelvuldig besteld wordt. 

Paviljoen Lutterzand

Een overheerlijke locatie aan het riviertje de Dinkel. Vergeet niet om een lange (of korte) wandeling over de oevers van de Dinkel te maken. En misschien ontdek je dan wel een ijsvogeltje. Of je nu binnen of buiten op het terras plaats neemt. Het maakt niet uit, het Paviljoen is een plek waar jij je echt op vakantie voelt.  

Plexat

Plexat in De Lutte is dé plek voor lekker eten en gezelligheid. Of je nu wilt dineren, aan de bar wilt ontspannen, of op het zonnige terras wilt genieten, Plexat biedt het allemaal. Welkom bij jouw culinaire ervaring in De Lutte!

De Wethouder

 

 De wethouder Food en Drinks in Denekamp is de drijvende kracht achter de bloeiende culinaire scene van Gemeente Dinkelland. Met passie en toewijding promoten zij de lokale eet- en drinkgelegenheden, waardoor Denekamp bekend staat als een smakelijke bestemming. 


Horecapleinen

Denekamp

Oldenzaal

De Lutte

 Héérlijk dichtbij en écht lekker. Sinds kort is er keuze te over. Of je nu kiest voor het Mr. Mayor Bistro & Grill, Skik, de Wethouder of de Zaak. Mr. Mayor is modern ingericht en beschikt over een heerlijk verwarmd terras. Food & Drink Club de Wethouder is een trendy restaurant met diverse wereldgerechten zoals sushi en streetfood. En Skik, borrels & bites; met borrelplanken, flammkuchen en nog veel meer. Alles op smaak en betaalbaar. 

 Het Horecaplein in Oldenzaal bruist van gezelligheid en lekkernijen. Hier vind je diverse eetgelegenheden en terrassen om te genieten van lekker eten en drinken. Een levendige plek waar de gastvrijheid van Oldenzaal tot uiting komt. 

Het pleintje geeft je een echt vakantiegevoel. De fiets kan geparkeerd worden in het eikenbosje dat midden in het dorp De Lutte is. Zo kun je vanaf het terras je stalen ros goed in de gaten houden. Het maakt niet uit welk restaurantje je kiest. Het is overal smakelijk en gezellig. Uiteraard kies je voor een toetje bij de buurtjes, Ijssalon La Venezia. Topkwaliteit Italiaans ijs en grote bollen.